931 757 659 / 682 213 228
info@i-kids.es
C/ Santa María 32, baixos 3ª - 08340 Vilassar de Mar

ENGLISH ACADEMY

Irlanda

Experiència única que aconsegueix la integració en el món local i alhora estàdissenyada en un entorn protegit.

Aconseguim la integració I l'esforç idiomàtic perquè els alumnes participen enesplais locals I s'integren en unes activitats dirigides per entitatsirlandeses en les quals participen estudiants locals.

La motivació està garantida perquè els alumnes conviuen amb els nostresprofessors I amb els seus amics. A la casa el llenguatge vehicular és l'anglès.Les classes es fan a partir de projectes que els alumnes poden escollir.

La informació amb les famílies és constant.

Els viatges s'organitzen en torns de 10 dies. Almenys 1 professorviatja amb els alumnes. Hi ha possibilitat d'assistir 10, 20 o 30 dies.

Anem al Nord-Oest d'Irlanda. És una àrea on la natura és meravellosaI estem molt propers a la costa Atlàntica. És una àrea on no hi ha turismeestranger, cosa que afavoreix al fet que els nostres alumnes siguin valorats Imolt ben acollits.

Entre setmana els nostres alumnes assisteixen a l'esplai que han escollit. A latarda els professors els van a recollir I un cop a casa fan classe d'anglès.Sopen tot junts a casa el dinar cuinat pel nostre equip I després es fanactivitats lúdiques com anar al cinema, a la bolera,al lasser quest,...

Els caps de setmana un servei privat d'autocars ens organitza sortides perconèixer Irlanda.

El 70% d'alumnes repeteix I l'aprenentatge és superior a curs escolard'extraescolar d'anglès.


Toronto


Campus de futbol a Texas (EEUU)


Viatges curts per adults